Oletteko suunnittelemassa kokousta tai juhlia?

Karolineburgin noin 44 + 4 majoituspaikkaa ja 90 hengen ravintolatilat muodostavat toimivan kokonaisuuden erilaisille- ja kokoisille kartanojuhlille, sekä kartanokokouksille!

Järjestämme muun muassa seuraavia tilaisuuksia: kokoukset, häät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet, valmistujaiset, ristiäiset, hienot illalliset ja monen moista muutakin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisätietoa ja menu-vaihtoehdot löydätte alta - täyttäkää tarjouspyyntö-lomake, niin lähetämme teille räätälöidyn tarjouksen tarpeidenne mukaan!

 

Meillä hoituu tilaisuus kuin tilaisuus:

Kaikki neljä saliamme löytyvät päärakennuksestamme ja muodostavat juhla- ja kokoustilat yhteensä 90 hengelle. Riippuen henkilömäärästä, vuokraamme sen verran saleja kun on tarvis aina muutaman tunnin mittaisista ajanjaksoista koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Osaavat kartanotyöntekijämme ovat valmiita auttamaan teitä aina pöytäjärjestelyistä juhlamenuun suosittelemiseen. Kahvittelut ja sen pienet kylkiäiset valmistamme itse, mutta suuremmat ruokatilaukset teemme joko yhteistyökumppaniemme Soppatykki Cateringin tai Sara's Cateringin kautta asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakas voi myös tuoda omat tarjoiltavansa, mutta tällöin veloitamme erikseen tarjoilumaksun, jos henkilökuntamme tarjoilee ruoat. Emme ole hakeneet anniskeluoikeuksia, joten asiakkaalla on mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomansa tilaisuuteensa, säästäen näin kyseisissä kuluissa.

Kartanohotellina meillä on tietenkin myös mahdollisuus majoittaa vieraanne etukäteen sovittuun hintaan varattujen huoneiden määrästä rippuen. Petipaikkoja löytyy 44 + 4kpl.

Tilamme ovat ainutlaatuiset koko Kainuun alueella ja siksi erittäin suositut etenkin kesähäiden ja muiden kesäisten juhlien aikaan, kun kaunis kartanopuutarhamme on kukoistavaisimmillaan. Kun taas talvella lumi peittää maan, niin pikkujoulukausi alkaa myös Karolineburgissa. Muistakaa siis olla ajoissa liikkeellä, mutta älkää myöskään epäröikö lähettää kyselyä lähiaikoina pidettävästä juhlasta!

Yrityksille & yhdistyksille:

Tarjoamme myös yrityksille ja yhdistyksille oivat ja virkistävän erilaiset kokoustilat 5-40 hengelle mediatykkeineen, fläppitauluineen, valkokankaineen ja kahvitteluineen. Järjestämme myös yrityspikkujouluja ja muita yritystapahtumia asiakkaan tarpeiden mukaan, kuten mm. useampia päiviä kestäviä koulutuksia täysihoidolla.

Hintoja: 

  • Tilat häille välillä 490€-1450€, noussen henkilömäärän mukaan.

  • Syntymäpäiväjuhlat & Pikkujoulut, Valmistujaiset, Rippijuhlat & Ristiäiset, muistotilaisuudet alkaen 175€

  • Kokoustilavuokra alkaen 15€/hlö, 4 tuntia, 18€/hlö yli 4 tuntia (sis. kahvitarjoilu + makea / suolainen välipala)

  • Pelkkien päätalon tilojen vuokraus välineistöineen ilman henkilökuntaa ja lisäpalveluita alkaen 300€/päivä

Hinnat sisältävät ravintolavuokran ruokailuvälineineen ja muine paikalla olevine tarvikkeineen, sekä henkilökunnan palvelut tilaisuuden ajaksi (paitsi pelkkien tilojen vuokraus). Ruokailujen hinnat eivät kuulu tilavuokraan.

Laskemme kokonaistarjouksen jokaiselle tilaisuudelle erikseen, tee tarjouspyyntö selaamalla alaspäin


Alla esimerkkejä tarjoamistamme menu-vaihtoehdoista. Esillä olevat menut toteuttaa Soppatykki Catering, mutta toimimme yhteistyössä myös Sara's Cateringin kanssa.


Odotamme yhteydenottoanne alla olevan tarjouspyyntö-lomakkeen välityksellä!

Valitse tästä haluatko jonkilaisen ruokailu- tai kahvipaketin tilaisuudellesi.
Päivämäärä *
Päivämäärä
Alkamisaika *
Alkamisaika
Päättymisaika *
Päättymisaika