Oletteko suunnittelemassa kokousta tai juhlia?

Karolineburgin noin 50 majoituspaikkaa ja sadan hengen ravintolatilat muodostavat toimivan kokonaisuuden erilaisille- ja kokoisille kartanojuhlille ja kartanokokouksille!

Järjestämme muun muassa seuraavia tilaisuuksia: kokoukset, häät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet, valmistujaiset, ristiäiset, hienot illalliset ja monen moista muutakin asiakkaan tarpeiden mukaan.

PSST… Katso lisää joulun tarjonnasta täältä

Lukekaa lisätietoa ja menu-vaihtoehdot alta ja täyttäkää tarjouspyyntö-lomake, niin lähetämme teille räätälöidyn tarjouksen tarpeidenne mukaan!

_DSC8035.jpg
IMG_20180825_201924.jpg
_DSC8040.jpg
IMG_20180914_100554_549.jpg
IMG_1784.jpg
 

Meillä hoituu tilaisuus kuin tilaisuus:

Kaikki neljä saliamme löytyvät päärakennuksestamme ja muodostavat juhla- ja kokoustilat yhteensä sadalle hengelle. Riippuen henkilömäärästä, vuokraamme sen verran saleja kun on tarvis aina muutaman tunnin mittaisista ajanjaksoista koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Osaavat kartanotyöntekijämme ovat valmiita auttamaan teitä aina pöytäjärjestelyistä juhlamenuun suosittelemiseen. Kahvittelut ja sen pienet kylkiäiset valmistamme itse, mutta suuremmat ruokatilaukset teemme joko yhteistyökumppaniemme Impilinna Cateringin tai Sara's Cateringin kautta asiakkaiden toiveiden mukaan. Emme ole hakeneet anniskeluoikeuksia, joten asiakkaalla on mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomansa tilaisuuteensa, säästäen näin kyseisissä kuluissa.

Kartanohotellina meillä on tietenkin myös mahdollisuus majoittaa vieraanne etukäteen sovittuun hintaan varattujen huoneiden määrästä rippuen.

Tilamme ovat ainutlaatuiset koko Kainuun alueella ja siksi erittäin suositut etenkin kesähäiden ja muiden kesäisten juhlien aikaan, kun kaunis kartanopuutarhamme on kukoistavaisimmillaan. Kun taas talvella lumi peittää maan, niin pikkujoulukausi alkaa myös Karolineburgissa. Muistakaa siis olla ajoissa liikkeellä, mutta älkää myöskään epäröikö lähettää kyselyä lähiaikoina pidettävästä juhlasta!

___________________________________________________________________________________________

Yrityksille:

Tarjoamme myös yrityksille oivat ja virkistävän erilaiset kokoustilat 5-40 hengelle mediatykkeineen, fläppitauluineen, valkokankaineen ja kahvitteluineen. Järjestämme myös yrityspikkujouluja ja muita yritystapahtumia asiakkaan tarpeiden mukaan, kuten mm. useampia päiviä kestäviä koulutuksia täysihoidolla.

___________________________________________________________________________________________

Hintoja:

 

  • Häät alkaen n. 500€, henkilömäärästä riippuen

  • Syntymäpäiväjuhlat & Pikkujoulut, Valmistujaiset, Rippijuhlat & Ristiäiset, muistotilaisuudet alkaen 175€

  • Kokoustilavuokra alkaen 15€/hlö, 4 tuntia, 18€/hlö yli 4 tuntia (sis. kahvitarjoilu + makea / suolainen välipala)

  • Pelkkien päätalon tilojen vuokraus välineistöineen ilman lisäpalveluita alkaen 300€/päivä

Hinnat sisältävät ravintolavuokran ruokailuvälineineen ja muine paikalla olevine tarvikkeineen, sekä henkilökunnan palvelut tilaisuuden ajaksi (paitsi pelkkien tilojen vuokraus). Ruokailujen hinnat eivät kuulu tilavuokraan.

Laskemme kokonaistarjouksen jokaiselle tilaisuudelle erikseen, tee tarjouspyyntö selaamalla alaspäin.


Alla esimerkkejä tarjoamistamme menu-vaihtoehdoista. Esillä olevat menut toteuttaa Impilinna Catering, mutta toimimme yhteistyössä myös Sara's Cateringin kanssa.


Odotamme yhteydenottoanne alla olevan tarjouspyyntö-lomakkeen välityksellä!

Valitse tästä haluatko jonkilaisen ruokailu- tai kahvipaketin tilaisuudellesi.
Päivämäärä *
Päivämäärä
Alkamisaika *
Alkamisaika
Päättymisaika *
Päättymisaika