IMG_20180914_100554_549.jpg

Ystävänpäiväkahvit & avoimet ovet Karolineburgissa

Milloin: torstaina 14.2.2019 klo 14-21

Missä: Karolineburgin Kartano, Karoliinantie 8, Kajaani

Mitä: kahvitarjoilu, ystävänpäiväleivos + kahvi/tee 5€ sekä vapaus tutkia päätalon tiloja sekä muutamia huoneita, ja saada lisätietoa Karolineburgista ja palveluistamme!

Tervetuloa!


Ystävänpäivän majoitustarjous 14.-17.2. & saunahemmottelua 15.-16.2.:

Karolinasviitti, Kainuun kaunein sviitti, sis. kartanoaamupala kahdelle 179€ (norm. 299€)

Kartanosviitti kahdelle sis. kartanoaamupala 139€ (norm. 165€)

Kartanohuone saunalla kahdelle sis. kartanoaamupala 119€ (norm. 143€)

Tämän lisäksi yhteistyökumppanimme Turvetyttöjen Tanja tarjoaa 15.-16.2. saunaterapiaa kaksi  yhden hinnalla! Vapaavalintainen saunahoito (tyrnihunaja, turve, elämänsuola, villiruusu, yrtti) vihtominen ja yrttijalkakylpy. Saunaterapeutti ohjaa saunahoitoa ja valitsee sopivan hoidon sinulle & ystävälle hintaan 60€ (norm.120€).

Soita ja kysy lisää vastaanotostamme:

010 230 5900 tai viestitä: info@karolineburg.fi


Kartanoelämää Suomen pohjoisimmassa kartanossa Kajaanin keskustan liepeillä

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä yli 180-vuotiaaseen Kartanhotelliimme, vain kivenheiton päähän Kajaanin keskustasta.

Yövy kauniissa Kartanohuoneessa tai saunallisessa Kartanosviitissä ja nauti seuraavana aamuna kartanoaamiaista eleganteissa pääsaleissamme tai kesällä terassilla ranskalaisessa kartanopuutarhassamme. Hotellistamme löytyy 20 huonetta: 9 Kartanohuonetta & 11 Valkoisen Talon huonetta tarjoten yhteensä 44 petipaikkaa.

Nauti illallista paikallisia makuja tarjoavassa kumppaniravintolassamme Anorakissa ja varaa vaikka kesäinen höyrylaivaristeily Suomen pohjoisimmalla sisävesihöyrylaivalla Koudalla, tai yllätä partnerisi Kalevalaisella hemmotteluhoidolla! Lisätietoja kartanon aktiviteetit-sivulla!

Meiltä voit myös vuokrata päätalomme kauniit tilausravintolatilat vaikka unohtumattomia kesähäitä tai arvokasta yritysjuhlaa varten jopa 90 hengelle, tee tarjouspyyntö kartanojuhlat & kokoukset-sivulla!

Hotellimme on auki ympäri vuoden.

Lämpimästi tervetuloa!


Soita ja varaa huoneesi parhaaseen hintaan: 010 230 5900 
herkullisen paikallinen yhteistyökumppanimme!

Hyvät asiakkaamme, Kajaanissa on avattu syksyllä 2017 paljon kehuja kerännyt Anorak-ravintola uuden R-collection myymälän yhteyteen vain 200m päähän Karolineburgista! 

Mutta miten tämä hyödyttää meidän asiakkaitamme? No, koska haluamme tarjota asiakkaillemme aina entistä paremman palvelukokonaisuuden, olemme neuvotelleet Karolineburgin asiakkaille eksklusiivisen alennuksen Anorakin menuvaihtoehdoista. Kysy lisätietoa vastaanotosta ja antakaa meidän hoitaa loput järjestelyt! 

anorak&KB.jpg


Viestejä asiakkailtamme...

"Kartanohotellin sisustuksesta ja hengestä. Kesällä pihapiiri on varmaan ihana. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Lemmikit olivat tervetulleita. Meillä oli tilava saunallinen huone sivurakennuksessa, josta oli helppo lähteä koirien kanssa ulkoilemaan. Aamiainen oli hyvä." -Arja

"Rauhallinen sijainti ja erilainen ympäristö. Kunnon vuode 1 hengen huoneessa :) Ihana aamupala ja kattaus!! Wau-tunne tuli aamupalalle mennessä. Hinta-laatu -suhde oikein. Suosittelen!" -Kaisa

"Rauhallinen kartanomajoitus loistavan lähellä Kajaanin keskustaa. Huone erittäin tilava,suurella parvekkeella ja saunalla. Sängyt oikein hyvät nukkua. Aamiainen monipuolinen ja maukas. Tunnelma aatelinen,kun astiat ja aterimet kartano-desingnia." -Jaana

"Viehättävä historiallinen ympäristö aivan keskustan laidalla. Mukava ja väljä huone. Poikkesi edukseen standardista. Oikein monipuolinen aaamiainen. Hyvä palvelu." -Liisa

"Mukavasti erilainen ja kuitenkin laadukas majoittumismahdollisuus. Viihtyisä ympäristö lähellä keskustaa." -Anne

"Aivan ihana historiallinen pihapiiri lähes keskellä kaupunkia. Aamiaisen kattaus, erityisesti lasiset jugurttipurkit, olivat viehättäviä." -Taina


Suomen kartanot 8/8: Karolineburgin kartano Kainuussa

Kartano on Kainuun ainoa. Viehättävä päärakennus valmistui vuonna 1836, ja sitä ovat omistaneet eri yhtiöt sekä suvut Calamniuksista lähtien. Vuonna 1989 Karolineburg restauroitiin eurooppalaistyyppiseksi perhehotelliksi.