Kartanoelämää Suomen pohjoisimmassa kartanossa

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä kohta 200v. Kartanhotelliimme, vain 500m päähän Kajaanin kulttuurikaupungin keskustasta.


Varaa viestillä tai laita kysymys!

(Vastaamme aukioloaikojen puitteissa ma-la 8-21 ja su 8-15.)

Paikalliset huomio!

Houkuttelisiko aamiainen kartanossa? 🌼😍 Muutkin kuin hotellin asiakkaat tervetulleita, ilmoitathan vain tulostasi etukäteen (010 230 5900), hinta 10€! 

Tervetuloa!


Hotelli

Yövy kauniissa Kartanohuoneessa tai saunallisessa Kartanosviitissä ja nauti seuraavana aamuna kartanoaamiaista eleganteissa pääsaleissamme tai kesällä terassilla ranskalaisessa kartanopuutarhassamme.

Hotellistamme löytyy 20 huonetta: 9 Kartanohuonetta & 11 Valkoisen Majatalon huonetta, eli yhteensä 44 petipaikkaa.

Hotellimme on auki ympäri vuoden. Olemme koiraystävällinen hotelli.

Voit varata nopeiten soittamalla 010 230 5900

Ruokailu

Raatih tori 01.jpg

Ruokatarjontaa kävelymatkan päässä

Karolineburg toimii tilausravintolana ryhmille, sekä tapahtumia varten. Tarjoilemme päivittäin maittavan aamiaisen paikan päällä - muu ravintolatarjonta löytyykin Kajaanin keskustasta, vain 500m päässä Kartanosta.

Tässä muutama ravintolavinkki:

  • Bistro Casa Bianca

  • Ranch Kajaani

  • Golden Dragon

  • Sulo Kajaani

Tutustu myös kahviloihin:

  • Leipomo Pekka Heikkinen

  • Seurapiiri Kahvila

  • Teehuone Tsaikka

Hyvää Ruokahalua! 🍴☕


Aktiviteetit

Kainuun pääkaupungissa kaikki on käden ulottuvilla: kahviloita, museoita, teatteri, vesiliikuntakeskus, muodin ja kauneuden sekä vapaa-ajan erikoisliikkeitä. Kaupungin läpi virtaava kirkasvetinen Kajaaninjoki tarjoaa monipuoliset virkistys- ja kalastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Ja nämä vain 200-500m päässä Karolineburgista.

Tutustu myös meiltä varattaviin yhteistyökumppaniemme palveluihin, kuten kesäristeilyhin höyrylaiva S/S Koudalla, teatteri-esityksiin, golfaamaan, tai vaikka Kalevalaiseen hemmotteluhoitoon!

Juhlat & Kokoukset

Meiltä voit myös vuokrata päätalomme kauniit tilausravintolatilat vaikka unohtumattomia kesähäitä tai arvokasta yritysjuhlaa varten jopa 90 hengelle. Tämän lisäksi tarjoamme yritys- ja yhdistysasiakkaille oivat puitteet erilaisille kartanokokouksille tarjoiluineen.

Teemme yhteistyötä Soppatykki Cateringin kanssa, joka tuottaa maukkaat tarjoilut joka juhlaan. Buffet- tai pöytiintarjoilu on kumpikin mahdollista.

Tee tarjouspyyntö tästä yllä olevasta linkistä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!


Lämpimästi tervetuloa!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Tässä 10 syytä majoittua meillä:

1. Elämyksellisempää majoitusta et Kajaanista löydä.

2. Täydennät Kainuun, ja samalla siis Suomen, historiatietämystäsi, sillä kyseessä on Museoviraston suojelema kohde.

3. Rauhallisempaa paikkaa on vaikea löytää, aidatun alueen sisällä linnut sirkuttavat kesällä ja pakkanen narskuu talvella.

4. Itsetehtyä aamiaistamme ja sen tunnelmaa on vaikea päihittää istuessa kristallikruunujen alla tai kesällä kartanoterassilla.

5. Sijainniltaan Kartano on ihannoillinen, kaikki palvelut ja kaupat ovat lähellä vain 500m päässä keskustassa.

6. Saat lähimmäisiltäsi ihailua loma- ja työmatkakuvistasi.

7. Meille on helppo tulla, olemme ensimmäinen hotelli lentokentältä tullessa (8km) ja yksityinen parkkipaikka tarjoaa huolettoman saapumisen.

8. Meillä voit tuntea olosi turvalliseksi, kartanon pihamaa on yksityistä aidattua maata.

9. Nykypäivänä tärkeää: olemme hyvin sometettava paikka, eli Facebook ja Instagram menestys taattu!

10. “Vau-fiilis” on hyvin tavallinen sivuoire kartanossamme vieraillessa, kokeile ja ihastu. Nähdään pian!Suomen kartanot 8/8: Karolineburgin kartano Kainuussa

Kartano on Kainuun ainoa. Viehättävä päärakennus valmistui vuonna 1836, ja sitä ovat omistaneet eri yhtiöt sekä suvut Calamniuksista lähtien. Vuonna 1989 Karolineburg restauroitiin eurooppalaistyyppiseksi perhehotelliksi.


Viestejä asiakkailtamme...

"Kartanohotellin sisustuksesta ja hengestä. Kesällä pihapiiri on varmaan ihana. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Lemmikit olivat tervetulleita. Meillä oli tilava saunallinen huone sivurakennuksessa, josta oli helppo lähteä koirien kanssa ulkoilemaan. Aamiainen oli hyvä." -Arja

"Rauhallinen sijainti ja erilainen ympäristö. Kunnon vuode 1 hengen huoneessa :) Ihana aamupala ja kattaus!! Wau-tunne tuli aamupalalle mennessä. Hinta-laatu -suhde oikein. Suosittelen!" -Kaisa

"Rauhallinen kartanomajoitus loistavan lähellä Kajaanin keskustaa. Huone erittäin tilava,suurella parvekkeella ja saunalla. Sängyt oikein hyvät nukkua. Aamiainen monipuolinen ja maukas. Tunnelma aatelinen,kun astiat ja aterimet kartano-desingnia." -Jaana

"Viehättävä historiallinen ympäristö aivan keskustan laidalla. Mukava ja väljä huone. Poikkesi edukseen standardista. Oikein monipuolinen aaamiainen. Hyvä palvelu." -Liisa

"Mukavasti erilainen ja kuitenkin laadukas majoittumismahdollisuus. Viihtyisä ympäristö lähellä keskustaa." -Anne

"Aivan ihana historiallinen pihapiiri lähes keskellä kaupunkia. Aamiaisen kattaus, erityisesti lasiset jugurttipurkit, olivat viehättäviä." -Taina


Katso Oiva-raporttimme tästä!