Kartanotiimimme

Tutustu kartanoväkeemme täällä jo ennen kuin tapaat heidät kasvotusten!
 

Kartanon Emäntä - Hilla-Rina Palokari

Hei Sinä! Olen Hilla-Rina, tai tuttavallisemmin Hilla, ja olen Kartanon tuore Emäntä. Vietin viimeiset kolme vuotta elämästäni korkeakouluopintojen parissa Ranskassa, lukien venäjää, englantia ja kiinaa sekä kansainvälistä kauppaa. Ranska on siis lähellä sydäntä, niin kuin myös hotelliala ja yrittäjyys, joka on mitä ilmeisimmin periytynyt eteenpäin alan yrittäjä-vanhemmiltani. Karolineburgin Kartano on ainut laatuaan ja haluamme yhdessä Isännän ja kartanotiimimme kanssa säilyttää sen arvokkuudessaan ja tarjota erilaisia elämyksiä vieraillemme. Asiakaspalvelu ja viimeisen päälle tehty työ on meille se ykkösjuttu, toivottavasti törmäillään Kartanolla! - Hilla

Kartanon Isäntä - Yann Verbrugghe

Bonjour! Nimeni on Yann ja olen Kartanon uusi Isäntä suoraan Ranskasta asti. Muutin Suomeen ensimmäisen kerran 6 vuotta sitten ja palasin takaisin Ranskaan 3 vuotta sen jälkeen. Nyt olen muuttanut takaisin Suomeen elokuussa 2016 yhdessä Kartanon Emännän kanssa, koska pidän tästä maasta, sen ihmisistä ja kulttuurista. En puhu vielä sujuvaa suomea, mutta se on työn alla. Hotelliala ei ole minulla se tutuin ala, mutta se ja yrittäjyys kiehtoo, joten mikä olisi parempi tapa aloittaa nämä työt kuin kauniilla ja ainutlaatuisella Karolineburgin Kartanolla! Haluan myös tuoda Karolineburgiin osani sitä kuuluisaa French Touchia. Nähdään pian Kartanolla! - Yann

Kartanovastaava - Katja Peitsaho

The following is placeholder text. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Kartanotyöntekijä - Minna Peitsaho

The following is placeholder text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kartanotyöntekijä - Niina Heikkilä

The following is placeholder text. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis.

Kartanon Rouva - Raili Palokari

Teillä on onnea jos törmäätte tähän hotelli- ja ravintola-alan konkariin, nimittäin Kartanon Rouvaan Railiin. Yli 47 vuoden vankalla kokemuksella hotellitoiminnan pyörittämisestä hän tietää kyseisen alan toiminnasta asian jos toisenkin ja on ollut paikalla jo kartanohotellin luomisesta asti vuonna 1990. Tämä lempeä ja yksityiskohtiin huomiota kiinnittävä persoona on ollut inspiraationa kartanohotellimme toiminnassa. Jos hän sattuu paikalle vierailunne aikana, älkää pelätkö lähestyä häntä jos mieltä painaa jokin kutkuttava kysymys!

Kartanon Herra - Vesa Palokari

Olette myös erittäin onnekkaita jos törmäätte vierailunne aikana kartanohotellin perustajaan, Kartanon Herraan Vesaan. Häneltä löytyy myös erittäin kattava yli 47 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina hotellitoiminnan pyörittämisestä hotellien suunnitteluun. Et löydä osuvampaa henkilöä, jos haluat lisää tietoa Kartanon historiasta, Kartanohotellista, siellä esillä olevasta taiteesta tai mistä vain muusta yksityiskohdasta. Joten jos hän sattuu paikalle vierailunne aikana, älkää pelätkö käydä kysymässä mitä mieleen juolahtaa!