Kaipaatko menoa ja meininkiä? Etkö oikein tiedä, mitä majoittuessa tai paikallisena voit tehä?

Tässä blogissa voitaisiin hieman raottaa eri kohteiden menovinkkejä! Pääset sitten majoittujana tai paikallisena testaamaan, jos tekemisen puute iskee! Samalla pääset tutustumaan meidän muutamaan uuteen kohteeseen, jotka ovat liittyneet perheeseen vastikään!

Lähdetään liikkeelle eteläisimmästä kohteesta, merellisestä Raahesta! Oulusta hieman alaspäin, tiedät kyllä varmasti, missä Raahe sijaitsee. Budget Hotel Raahe palvelee sinua mukavasti ja edullisesti Raahen keskustassa. Hotellipomo Heidi emännöi karaokea sekä erilaisia tapahtumia hotellilla!

Seuraavana siirrytään kolomen jiin Kajjjaaniin, jossa Peerâlla on kaksi kohdetta! Kummatkin sijaitsevat kauniin Kajaaninjoen ympäristössä, lähellä keskustaa. Kartanohotelli Karolineburgissa voit tuntea itsesi kartanonherraksi tai -rouvaksi! Sviitissä majoitut yleellisesti ja vilkuttelet puutarhaan, unohtamatta aamupalalla suussa sulavia macarons-leivoksia. Hotel Kajanus taas sopii mainiosti reissaavalle työmatkailijalle, joka kaipaa helppoutta sekä sitä kodin tuntua poissa kotoa! Myös perheellä on mukavaa matkustaa Kajaaniin.

Sittempä mennäänkin pohjoiseen! Lapissa, Sodankylän keskustassa Peerâlla on kaksi kohdetta, Budget Hotel Karhu sekä Hotelli Sodankylä. Karhussa majoitut edullisesti sekä mukavasti niin yksin kuin yhdessä! Harmoniset tilat sekä kierreportaat majoittavat matkailijan kuin matkailijan. Hotelli Sodankylässä pääset nauttimaan Bar Krouvin antimista (ruokaa ja juomaa tottakai!), jonka jälkeen uni maittaa niin työmatkailijan kuin lappiin matkanneen seikkailijan!

Muita kohteita Sodankylän lähistöllä ovat Luostolla sijaitseva upea kelovilla, Tietotunturi. Tänne mahtuu isolla porukalla, esimerkiksi työporukalla tai jos haastetta haluaa niin koko suvun kesken! Hieman pohjoisemmassa sijaitsee Peurasuvanto ja sen lomakylä. Täällä voit majoittua pienessä sympaattisessa mökissä sekä herätä aamulla siihen, kun kahviosta tuulahtaa tuoreen pullan sekä muiden herkullisten leivonnaisten tuoksu!

Tässäpä olisi lyhyesti koottuna menovinkkejä tälle kesää! Kohteiden lähistöllä on paljon muutakin paikallista nähtävää ja koettavaa, kannattaa tutustua jokaisen kohteen kannalta tarkemmin esimerkiksi sivuilta: visitkajaani.fi, visitraahe.fi sekä visitsodankyla.fi!