Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt omista ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamista ruokailupalveluista, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Peerâ aamiainen

Tervetuloa parempi aamu! Uskomme siihen, että hyvä aamu alkaa tuoksuilla ja tuoreudella ja maku kruunaa kaiken. Värikästä ja inspiroivaa makumaailmaa pöytä täynnä – houkutellen maistamaan.

Peerâ-aamiaisella jaksaa varmasti. Voit koota erilaisia kokonaisuuksia vaihtelevasti useamman päivän majoituksen aikana tai viettää vain yhden pitkän aamiaishetken rennosti kokeillen kaikkea.

Erikoisuutemme Peerâ Puurobaari tarjoaa joka aamu rauhassa kypsynyttä uunipuuroa, virkistävää ja täysin vegaanista tuorepuuroa ja sitä maistuvampaa kaurapuuroa eri lisäkkeiden kera.

Peerâ-aamiaiselle voit tulla myös ilman majoittumista, varaat vain paikkasi edellisenä päivänä! Kylläisyys on hyve, koe se!

Lounas

Kajaaninjoen toiselta rannalta, Karolineburgin sisarrakennuksesta vanhasta kirjastotalosta, löytyy kaupungin monipuolisin lounaspaikka!

Yhteistyöravintolamme Gastrobar3 panostaa lounaassaan erityisesti runsaaseen salaattipöytään ja herkullisiin keittoihin. Viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydättäältä!

Illallinen

Nappaa seurue kokoon ja suuntaa askeleesi kohti Karolineburgin sisarrakennuksessa sijaitsevaa Gastrobar3:n illallista. Ravintolan menut suunnitellaan satokautta kunnioittaen, joskus vähän yllättävälläkin twistillä! Monipuolinen ruokalista ja tarkkaan valitut ruokajuomat laulavat samaa säveltä. Majoittumalla Kartanohotellilla nautit myös asiakkaillemme suunnatuista eduista!

Kajaanin keskustasta löydät myös muita nälkäisen auttajia, kuten ravintolat Ranch, Sulo & Casa Bianca; kaikki kävelymatkan päässä Kartanolta!

Tilausruokailut

Järjestämme pyydettäessä Kartanolla ruokailuja suuremmille seurueille. Catering-palvelut Kartanohotellissa tuottaa Kelpo Catering.

Ota yhteyttä ja järjestetään juuri Teidän tarpeisiinne sopivat ruokailut!

Asiakaskeittiö

Houkutteleeko ruoan kokkaaminen itse?

Majatalo-rakennuksestamme löytyvä asiakaskeittiömme on kartanovierailun ajan asiakkaidemme vapaassa käytössä. Keittiöstä löydät välineet monenlaiseen kokkailuun sekä tietysti jääkaapin, jossa illallistarpeet pysyvät tallessa ruoanlaittohetkeä varten.


Vastaanottomme palvelee kysymysten herätessä!